Брутално зверство! Мургавата нинджа Лорко отвинти главата на мъж в Сандански (ВИДЕО)

Линейка, Полиция

Нов случай на детска агресия. Прокуратурата разследва нападение от страна на 15-годишен тийнейджър над млад мъж в центъра на Сандански. След поредица удари от страна на непълнолетния, младежът е с леки наранявания.

Брутална сцена, при която тийнейджър рита мъж във видимо нетрезво състояние, се е разиграла на 2 август вечерта. Нападението е извършено на централния площад в Сандански.

„15-годишен младеж с италианско име, но с българско гражданство и без италиански произход, по никакъв начин непровокиран от пострадалия, който му се е видял безпомощен, тъй като видимо е бил в пияно състояние, казва на един негов приятел „искам да снимаш как ще го пребия тоя“. След което се засилва от разстояние от около 5-6 метра, скача във въздуха и от въздуха удря с крак главата на пострадалия, който пада на земята, но това не спира извършителя. Нанася му още два удара с крака и един с ръка, но в този момент се намесват хора, които са били на близо, разтървават го“, каза за БНТ Борислав Ковачки, районен прокурор на Благоевград.

Чува се как друго момче от компанията се обръща към агресора с думите “Ей Лорко, сопри се бе” и след това Лорко бива дръпнат назад от жертвата си.

По информация на struma.bg, Лорко е известен в града и на полицията с други подобни изяви. Многократно е викан и в детска педагогическа стая.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ