20-годишният, който летял с Поршето, щял да убие цяла компания край Ахтопол

катастрофа

Бащата на шофьора, чието „Рено“ бе помляно от „Порше“ на пътя Ахтопол – Царево, изля гнева си в социалните мрежи. Росен Иванов публикува снимки на пораженията върху автомобила на сина си Ростислав и благодари на Господ, че няма пострадали от жестокия сблъсък, тъй като детето му е било на мястото в компанията на приятелите си.

По-рано от пресцентъра на ОДМВР-Бургас съобщиха, че около 20 часа снощи по пътя Ахтопол – Царево поради загуба на контрол самостоятелно катастрофира „Порше 911 Турбо“, със софийска регистрация, управляван от 20-годишния Георги Фиков. Лъскавото возило с бясна скорост напуска пътното платно вдясно и се удря в намиращия се на крайпътна отбивка лек автомобил „Рено Меган Сценик“, със софийска регистрация, който след удара, се преобръща на дясната си страна. 20-годишният Георги Фиков е получил натъртвания и охлузни рани. Той е откаран в УМБАЛ – Бургас и е прегледан, след което е освободен за домашно лечение. Тестван е за употреба на алкохол и наркотици, а пробите са отрицателни. Взета му е кръв за химичен анализ. Двете коли са смачкани до неузнаваемост.

Проверка на Флагман.бг установи, че скъпата кола, с която 20-годишният Георги предизвикал мелето, е лизингова и е вписана на неговото име. Младият шофьор явно има афинитет към високите скорости и скъпите коли. През 2021 г. той се похвалил с лъскав син Мерцедес – подарък за 19-ия му рожден ден. Тази година пък вече фучи из цяла България с Порше.

Ето какво написа бащата на другия шофьор, публикуваме го без редакторска намеса:

„Ето какво е останало от колата на сина ми снощи! Секунди преди да се качи той и компанията му, някакво надрусано, нашмъркано, напушено, нафиркано двайсетина годишно тъпанарче с фирмено Порше 911 изскочило от напълно прав участък на пътя, загубило управление и се забило в паркираната извън платното кола на сина ми! Жестокият удар е бил точно там, където е трябвало да седи синът ми. Благодаря ти Господи, че поне спаси момчето ми и приятелите с него! А, на онова тъпанарче баща му сигурно вече е платил, за да бъдат всички тестове отрицателни. До следващия път, когато вече сигурно ще има и жертви…“

„Синът ми е бил на метри от колата си, когато чува рев на двигател. Обръща се и вижда през сухите треви и храсти, встрани от пътя, да изхвърча кола, която се забива в неговата кола и тя се обръща. Другата кола продължила полета си над неговата и паднала на колелата си съвсем близо до бягащи хора и друга паркирана кола. Това е. Слава Богу, че синът ми и приятелите ми не са избързали със секунди да се качат в реното, защото сега щяха да са може би в отвъдното“, добави Росен Иванов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ