Корнелия Нинова го изхвърли, той я разплака: Изборите ще покажат капацитета ти!

корнелия нинова

„Резултатът на тези избори ще бъде красноречив за възможностите и капацитета на Нинова да управлява най-старата партия в България. Тя трябва образно казано „да обере плодовете“ на своите двугодишни усилия, с които превърна БСП в лидерска партия“.

Това заявява пред „Аргументи“ социалистът Кирил Добрев.

„Как участието на БСП в правителство, което прекрати договора с Газпром, изгони 70 руски дипломати и вдигна ветото за присъединяването на РСМ в ЕС, спомогна за връщането на част от гласовете, които сме загубили като партия в посока на Възраждане? За съжаление прогнозите, които ни дават социологическите агенции, не са много добри. Дано не съм прав, но очаквам БСП да загуби мандати в някои райони, от които имахме депутати в последния парламент“, коментира той.

Добрев заяви, че не вижда с кои политически сили БСП може да се коалира в следващо правителство.

„В последните дни на парламента, БСП атакува всички бивши свои партньори и всички евентуални такива. Нямам никаква представа кому беше нужно точно в последните дни на предното управление, да се караме с всички пред медиите, а ПП и ДБ се оттеглиха тактично и оставиха да се дърлят публично ИТН и БСП“, обясни той малко, след като съдът потвърди, че неговото изключване е в противоречие на Устава на БСП.

„Може би ще Ви изненадам, но аз лично не очаквам г-жа Нинова да приеме решението на съда и познавайки я, мисля ще предложи на НС да ме изключи отново“, прогнозира Кирил Добрев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ