Бомба: На Гала ще й се изправи косата ако знае какви ги върши Стефан зад гърба й!

гала стефан

Гала и голямата й любов – Стефан Николов са заедно дълги години и мнозина се басират, че ще останат заедно завинаги. Но не заради нечувана страст, достойна за роман, а предимно заради комфорт, спокойствие и изгода от страна на Николов. Всички са наясно, че без Гала до себе си, без нейната среда и връзки, той е едно нищо. И в мига, в който тя го зареже, никой няма да се сети за него.

Явно Стефан е наясно с това най-добре, защото се е хванал за нея и не пуска. Пред хората се къса да каканиже колко я обича и как тя е неговата богиня едва ли не. Зад гърба й обаче… зад гърба й вършел неща, от които косата й да се изправи. И да го натири със зверски шут през девет в десета планина, твърди kliuki.bg.

Източници шокиращо разкриха, че Николов само чакал да остане без Гала и започвал да се сваля и да ухажва други мацки. Естествено, всички били по-млади от водещата, а Стефчо им се пускал с охота. В интернет, в кафенета, на улицата дори – очите му шарели на сто посоки и само някоя да го разпознаела, започвал да й се дуе и да й прави мили очи.

„Някои мацки сме виждали да се занасят също с него, а други го гледат с презрение и с насмешка. Като невидял е. Явно така е загорял за разнообразие и млада плът, че две не види, но се крие и се пази много. Не знаем дали реално е бил с някоя (като нищо), но определено вербално доста се раздава“, смеят се очевидци на стефчовия резил.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ