Азис се нахвърли върху колеги! В списъка му попаднаха големи имена

Азис

Азис нажежи страстите с откровения за световни музикални величия. В Инстаграм профила си изпълнителят на „Как боли“ отговаря на въпроси какво харесва и не харесва.

Първо Азис хвърли бомбата с отговор на въпрос „Кой изпълнител не харесваш“, като посочи великият за милиони по света – Фреди Меркюри. Той не се спря дотук и продължи да рути изпълнители получили световно признание.

Под ножа сложи и новия албум на Бионсе, чрез мнението си какво мисли за него: “Последен опит за връщане в играта, но…”, пише „Телеграф“.

За един от най-горещите тийн идоли Джъстин Бийбър, Азис сподели, че “въобще не го забелязва”.

Азис втрещи и с признание, че никога не е ял диня. Мрази в менюто му да се пречкат магданоз и копър.

На въпрос „Кой е най-неприятният град“, Азис посочва Лондон. Хитовият певец споделя още, че харесва в мъжа, когато не носи тесни дънки, не си скубе веждите и ходи на работа.

Васко не посочва какво не харесва в себе си, защото, ако е имало такова – или го е поправил, или оперирал.

Азис за пореден път демонстрира любовта си към жанра, в който се изявява, като казва, че за нищо на света не би го сменил, а милиардите гледания доказвали, че е най-харесваният.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ