Филип Гунев за Рашков: 20% намеци с елемент на измишльотина, 50% манипулация, 30% преувеличаване

payimage-516224

Не знам защо си причиних да гледам Бойко Рашков – наистина брилянтен манипулатор. Цяла година неговите изказвания са винаги 20% намеци с елемент на измишльотина, 50% манипулативно представени факти, и още 30% преувеличаване (като 99% завършената реформа на МВР, или пребореното купуване на гласове).

Общото зад всичко това е, че говоренето му е 100% с цел постигане на партийни и политически цели и го прави много добре – което обяснява и привързаността на ПП към него. Жалко само че много хора, пленени от ненавистта си към ГЕРБ, му се връзват и ръкопляскат дори когато върши неща в разрез със закона…

Той за мен е и част от причината ПП да не могат да изпълнят обещанията за промяна и борба с корупцията – теми, които според мен го вълнуват повърхностно.

От Фейсбук профила на Филип Гунев, експерт по въпросите на сигурността, обществените поръчки, престъпността и корупцията и бивш заместник-министър на вътрешните работи



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ