Драма! Иван Лечев научи за смъртта на Крайчовски и отсече: Сам си го причини! Не искаше да го спасим от алкохола

Лечев Крайчовски

Китаристът на ФСБ Иван Лечев научи преди броени минути медиите за внезапната смърт на бившия басист на групата Ивайло Крайчовски.

Известният музикант издъхна по-рано днес, а кончината му шокира певческите среди, тъй като вчера той сподели снимка от двореца „Враня“ в социалните мрежи, на които изглежда здрав и прав.

„Не мога да не кажа, че Ивайло сам си го причини с алкохола. То беше ясно…“, заяви Иван Лечев. Един от най-популярните и успешни български рок музиканти призна още, че с момчетата от групата неведнъж са правили всичко възможно, за да спасят Крайчовски от порока му.

„Опитвахме се да му помогнем, но той не желаеше да му се помага. Нямам какво повече да ви кажа, тъй като от години не поддържахме връзка с него… Може би от десетина години“, допълни още Лечев, който в момента е на турне със Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“.

25 години от живота на Ивайло Крайчовски преминаха с ФСБ, разделиха се през 2007 г. От тогава насам се говореше, че музикантът има сериозни проблеми с алкохола, но той не искаше да признае този факт.

Крайчовски до последно се чувстваше предаден от колегите си от ФСБ – Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, които не го поканиха на големия юбилеен концерт на групата в „Арена Армеец“ през 2017 г.

Източник: ПИКЗа нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ