Пиарката на Киро и Асен им нанесе страшен удар! Заряза ги преди изборите и… хвана гората

диана дамянова

Пиар експертката на „Продължаваме промяната“ обяви, че се оттегя от дейността си във формацията. Това съобщи самата тя във Фейсбук профила си.

Даиана Дамянова беше заедно с Кирил Петков и Асен Василев от самото начало на политическия им проект.

„С Джеки свалихме „софийските униформи“ и се прибрахме на село. Той – за десетина дни като начало, защото е вечно зает и отговорен. Аз ще се върна на 2 октомври за гласуването. И ще гласувам за „Продължаваме промяната“, чийто учредител и в някаква степен създател съм. С това искам да кажа, че няма да бъда „отговорна“ за предстоящата ПОБЕДА на ПП. Победата през ноември миналата година броя като „венец“ на собствената си кариера. Време е сега да се даде път на младите и на професионалистите“, пише тя.

„Искрено им желая успех, а ние с Джеки ще се поизмъчим да изкараме следващите месец-два във възхитителната Странджа!

Честно да си призная, отдавна мечтаех за два месеца без телефон. Не се сърдете, просто не го нося със себе си вече. Пишете и ще отговарям, когато не съм заета с ежедневния си преход от планината до морето и обратно“, добавя тя.

Диана Дамянова от дълго време е с известния в творческите среди сценарист и режисьор Джеки Стоев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ