ДБ ревнаха сломени след решението на ПП: Само мащабно обединение ще ни спаси!

христо иванов атанас атанасов

„Уважаваме решението на лидерите на „Продължаваме Промяната“, но в същото време продължаваме да вярваме, че единствено мащабно обединение на демократичните сили, може да гарантира съставяне на стабилно мнозинство, да защити националния интерес като гарантира евроатлантическия курс на страната, да преведе България през множеството кризи и да осигури стабилно управление“.

Това се казва в официално съобщение на „Демократична България“, разпратено до медиите и публикувано лично във фейсбук профила на съпредседателя на градската десница Христо Иванов след решението на ПП твърдо да отиде на сама на вота на 2 октомври.

Ето и цялата позиция на ДБ:

„Демократична България“ вече съсредоточи своите сили и опит върху предизборната кампания с най-важната ни задача да мотивираме всички демократично мислещи хора да излязат на 2 октомври и да дадат своя глас за свободното и неизменно европейско бъдеще на България.

Уважаваме решението на лидерите на „Продължаваме промяната“, но в същото време продължаваме да вярваме, че единствено мащабно обединение на демократичните сили, може да гарантира съставяне на стабилно мнозинство, да защити националния интерес като гарантира евроатлантическия курс на страната, да преведе България през множеството кризи и да осигури стабилно управление.

Желаем успех на „Продължаваме промяната“ в предстоящите избори“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ