Дреме му за уволнението! Ето къде се скри Милен Цветков, след като му биха шута от Нова…

Милен Цветков

Фактът, че остана без работа, по никакъв начин не смущава лятната ваканция на Милен Цветков. През миналата седмица стана ясно, че култовият водещ няма да се завърне в ефира на Нова телевизия наесен, тъй като предаването му „Часът на Милен Цветков“ отпада от програмната схема на медията.

Лошите новини са заварили устатия водещ на първия глемпинг (виж долу значението на понятието – б.р.) в България – „Гора“, на броени крачки от морския бряг, сгушен под прохладната сянка в иглолистната гора на къмпинг „Градина“.

Въпреки, че е аут от Нова, Цветков продължава да отмаря там и няма никакви планове да прекъсва отпуската си предсрочно, предаде ПИК.

Милен е паркирал кемпера си в глемпинга и прекарва дните си в уроци по сърф или кайт.

През уикенда Цветков е имал гости – Лудия му репортер Даниел Петканов и жена му Александра. Младото семейство обаче не се е престрашило да нощува под открито небе в палатки, а е отседнало в намиращия се само на 3 км. Созопол.

Щурият Петканов все пак е успял да изведе шефа си от морското му убежище и да го заведе на безплатно СПА. Петканов убедил Милен да се цопнат в басейните с лечебна кал и луга, разположени в южната част на Атанасовското езеро край Бургас, за които местните обичат да казват, че са най-големият безплатен СПА-център на открито в страната.

Калните бани видимо са отразяват положително на уволнения телевизионер. Въпреки статута си на безработен, който едва ли ще продължи дълго, Цветков се е изкалял до шия с черната чал, формирана с хилядолетия от гниенето на едноклетъчни организми, водорасли, риби, раци, миди и е доказано средство за облекчаване и лечение на различни заболявания.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ