Извънредно! Огромна тапа блокира центъра на София! Стотици коли са заклещени, а шофьорите… (ВИДЕО)

пътна полиция

Кошмарна тапа се е образувала в този час в широкия център на столицата. Колите пъплят като костенурки между Лъвов мост и Сточна гара и в посока „Ситняково“, и към „Люлин“. Изнервени шофьри се чудят защо и през лятото, когато повечето коли са по морето, стават такива адски задръствания и се питат какво ли ще е положението наесен.

По-рано днес, кошмарно задръстване затапи и столичния кв. „Младост“. Тапата беше по бул. „Александър Малинов“ и колите едва пъплеха в запушената отсечка преди светофара на „Макдоналдс“. Стотици автомобили бяха хванати в сутрешния трафик, без възможност за измъкване и се наложи да висят по 40 минути, докато преминат критичното място.

„Няма обективна причина за задръстването, защото ремонти няма. Явно има проблеми със светофара и кръстовището се запушва от всички страни. Полицията обаче няма и хаосът е пълен“, коментират изнервени столичани, ццитира Пик.

Още по-тежък става трафика заради джигитите, които задръстват платното за движение на автобусите, както и тези, които навлизат в кръстовището, въпреки че не могат да преминат.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ