ДРАМА! Шефът на ВМЗ: Радев води война срещу Нинова! Давам Никола Стоянов на съд

ВМЗ-Сопот Никола Стоянов

Изпълнителният директор на ВМЗ Сопот Иван Иванов обяви, че ще съди предшественика си Никола Стоянов, който е служебен министър на икономиката на президента Румен Радев, защото разпространява лъжи и клевети по адрес на предприятието фагман от българския ВПК.

„Стоянов не е влизал в производствените цехове, той само разхождаше скъпото си костюмче от портала до директорския кабинет. Президентът Радев го използва във войната си срещу Корнелия Нинова“, каза Иванов пред Би Ти Ви. Според него Никола Стоянов не прави разлика между произведена и реализирана продукция.

Два пъти завишение на производството има в заводите, откакто е сменено ръководството, твърди Иванов, според когото този бизнес обича тишината, но досега е бил умишлено воден към фалит.

ВМЗ-Сопот умишлено се води към фалит, приходите на предприятиято са спаднали три пъти за последните два месеца. Това каза по-рано служебният министър на икономиката Никола Стоянов.

Той беше начело на борда на военния завод от ноември 2021 г. до средата на тази година, когато беше отстранен от Нинова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ