Нинова стана за смях! Опря се на украинския посланик: Доказа, че не сме изнасяли оръжие!

корнелия нинова

„Днес украинският посланик поиска България да промени досегашната си позиция и да започне да изнася оръжие за Украйна. Това изявление доказва, че досега не сме изнасяли оръжие за тях и оборва цялата манипулативна, лъжлива, организирана и платена кампания по тази тема срещу мен лично, срещу бившия екип на министерството и редовното правителство. Ако сме предоставяли оръжие щяха ли да искат тепърва да започваме да го правим?”, пише на страницата си във Фейсбук лидерът на социалистите и бивш министър Корнелия Нинова.

Тя призова служебното правителство да се съобразява с решението на Народното събрание да не се предоставя оръжие на Украйна.

„Това би било въвличане на България във войната.

Ние от „БСП за България” искаме мир, сигурност, стабилност, спиране на войната и решаване на конфликта по дипломатически път. При участие в следващо правителство ще отстояваме същата позиция, както досега”, заявява тя в заключение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ