На границата се хванаха за главите! Заловиха жената на Бахамата-Лидия с кокаин… в бикините

гранична полиция

Арестуваната на ГКПП Златарево Лидия Петрова, съпруга на небезизвестния В. Петров-Бахамата, ще бъде обвинена на трафик на наркотици. Тя бе задържана завчера на граничния пункт от криминалистите на Благоевград и Петрич, съобщава Struma.com.

Луксозното Бентли, с което пътувала Лидия било спряно за проверка на изходното трасе на пункта и поведението на Лидия, показвало че нещо не е наред. Колата е претърсена, но там нищо не било намерено, което наложило щателен личен обиск на жената. По време на обиска тя сама извадила пакетчето с кокаин от бикините си.

Бентлито, което е собственост на лизингова компания „Финанс Директ и столичанина Димитър Димитров, е задържано на пункта. Лидия е закарана в ареста на полицията в Петрич и се очаква да получи обвинение за трафик. Проверява се колко пъти в месеца лицето е напускало пределите на страната.

Този път тя обяснила, че пътува за Македония, където в Белград е съпругът и Васил Петров. Преди дни той пък бе задържан в Дупница за шофиране след употреба на наркотици. Арестът на Лидия отприщи война между популярни кримигерои, които се топят един друг пред органите на реда. Бахамата твърди, че иска да живее в Белград, но полицаите са тенденциозни и го преследват, а злобата, заради начина му на живот, пък дразни враговете му,затова му създават проблеми. Както и да е Лидия Го загази…



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ