Пловдивските власти се оплакаха от фалшиви профили! Заместник-кмет дори предупреди приятелите си!

Георги Титюков

Фалшив профил във Фейсбук на зам.-кмета по спорт, младежки дейности и социална политика Георги Титюков от няколко дни се забелязва в социалната мрежа. Плагиатът е използвал снимките и информацията на зам.-кмета, което прави неразличим с оригиналния му профил. Единствената разлика е, че фалшивият профил има далеч по-малко приятели и липсват каквито и да е публикации.

Титюков се обърна към приятелите си във Фейсбук да бъдат внимателни, ако някои се свърже с тях от негово име.

„Приятели, поради появилия се в последните дни фалшив профил във Фейсбук с моето име и снимка, бих искал да уточня, че имам само един личен профил – Георги Титюков и тази страница – Георги Титюков – зам.-кмет на Община Пловдив. Моля, ако някой с моето име ви поиска приятелство или ви изпраща съобщения, които не са от тези два профила, да изпратите до Фейсбук уведомление, че профилът е фалшив или ми пишете! БЛАГОДАРЯ!”, пише зам.-кметът. Пред наш репортер той обясни, че няма информация някой да е писал на негови приятели от фалшив профил или да е злоупотребявал с неговото име, все пак той призова хората да бъдат внимателни с кого общуват.

Фалшивият профил:

Реалният профил:



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ