Закопчаха бургазлията, който направи повече от 30 удара на Слънчака само през това лято! (СНИМКА)

белезници

42-годишният бургазлия Велислав Иванов бе арестуван след серия от кражби в Слънчев бряг, пише Флагман.бг.

Нагъл крадец бе хванат в крачка в хотел в северната част на курорта посред бял ден. Мъжът бе задържан малко, след като извършил кражбата на телефон и парична сума от словашки турист.

Велислав чевръсто се е преметнал през терасата и се измъквал през паркинга на хотела, когато е забелязан от друг турист, който се усъмнил и развикал след подозрителния. Служителите на хотела обаче са го видели, реагирали светкавично и падали сигнал в полицията.

Оказва се, че обирджията е добър познат на полицаите. „Задържаният е стар познайник на полицията в Сл. бряг, криминално проявен, с над 30-ет регистрации за кражби ”, коментира пред медията полицейски инспектор Явор Матров от РУ Несебър.

Във Велислав са открити липсващите вещи на туриста и арсенал от шперцове, с които си послужил при проникване в не една и две хотелски стаи.

Мъжът призна, че не му е за първи път. „Влизал съм, но най-много 2-3 пъти в хотелски стаи в различни хотели в Слънчев бряг”, обясни той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ