Наша красавица шокира с разкритие: Счупих си гръбнака на три места!

сара маринова

Бившата баскетболистка на Академик (София), ЦСКА и НСА Сара Маринова шокира с разкритие за кошмар, през който преминава.

Майката на детето на футболиста на Локомотив (София) Симеон Славчев е счупила гръбнака си преди две години, а възстановяването й продължава до ден-днешен. Маринова направи признанието в социалните мрежи, където публикува видео, показвайки как се лекува. Красавицата за момента не разкрива как се е стигнало до счупването на кръста й.

„Преди 2 години на 23.08.2020 си счупих гръбнака на 3 места. Това за мен беше ясен знак, че вървя в грешната посока. Много болка и страх изпитах тогава. Но и много уроци научих. 23.08.2022 получих отново категоричен знак, че не трябва да предавам себе си.

Вселената винаги ни изпраща знаци, но нашата роля е да ги забелязваме и да не се страхуваме от промяна“, написа Сара Маринова към видеото, което качи в „Инстаграм“ и „Фейсбук“.

Тя имаше 5-годишна връзка с бившия футболен национал Симеон Славчев. Раздялата им дойде преди година и половина, като тогава халфът играеше в Левски. Сара му роди момченце през 2018 г. – Антоан.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ