Непоклатима! Ивана отхвърли огромна сума за участие във „ВИП Брадър“ и отсече: Няма да изкарам личния си живот на показ

Ивана

Най-голямата звезда на поп фолка Ивана призна, че е отказала колосална на родните географски ширини сума, за да пристане на интригантското риалити.

„Даваха ми огромна за България сума, но не бих влязла в какъвто и да било риалити формат. Не мисля, че целият ми личен живот трябва да бъде на показ. Откровен човек съм и давам достатъчно информация за себе си, даже много пъти си казвам: „Това трябваше ли да го споделям?“, коментира Ивана пред столичен ежедневник защо за поредна година е отказала поканата на Нико Тупарев.

„Аз не започнах кариерата си с идеята да бъда запомнена със скандали – това е най-лесно, знае се. Предпочитам да има друго, за което да ме харесват или да не ме харесват“, категорична е изпълнителката.

Легендата на балканската музика е категорична, че не бива колегите й да пеят плейбек. „Малко колеги останахме в този стил и си държим на живи инструменти, перкусии и ритмична секция. Харесвам големите формации и всичко да е на живо. Искам да пея, чудя се на колегите с тези плейбеци. Ама хората не са глупави. Първо, е неуважение към публиката. Този глас ти е даден да се развива. Пейте на живо бе, хора! Може и да е фалшиво, но душата излива цялата си емоция. Давайте любов на хората и тя ще ви се върне“, призова колежките си звездата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ