Кошмар в Асеновград: Майка бяга с децата си от съпруг съпруг насилник, той троши наред

Полиция

Истински кошмар преживя майка на две деца от Асеновгра след тормоз от съпруга си. Той проявявал агресия след употреба на алкохол, като се стигнало до заповед за незабавна защита от домашно насилие, предава Марица.

Отношенията между двамата се влошили рязко през миналата година. Това се случило, тъй като след употребата на алкохол съпругът проявявал агресия спрямо спрямо жена си. По заведеното дело първоначално била издадена Заповед за незабавна защита, а впоследствие делото приключило с решение на съда в Асеновград в края на януари тази година. След това е издадена Заповед за защита бащата на децата се задължава да се въздържа от извършване на домашно насилие, да не приближава половинката си, работното й място, както и местата за социални контакти и отдих за срок от 6 месеца.

Заповедта е връчена на насилника, но не след дълго той я нарушил. Вечерта в последния ден на март тази година съпругът си хванал такси и тръгнал към дома на жена си. Спрял отпред и се насочил към вратата на двора на имота. Майката забелязала, че идва, изплашила се и веднага се обадила на тел. 112. Пияният съпруг започнал да вика. Тя злязла на терасата и му казала да си отива, тъй като нарушава заповедта и е повикала полицията. Мъжът обаче не я послушал и започнал да рита входната врата. Счупил я и проникнал в сградата, а после и в жилището през незаключена врата. Вече изпаднала в ужас, майката взела децата и успели да избягат навън. Съпругът ги последвал. Държал се неадекватно и отправял към своята съпруга нецензурни и обидни думи. В този момент на място пристигнала патрулка от районното в Асеновград. Последвал арест.

За нарушаването на заповедта асеновградчанинът получил глоба в размер на 1000 лв.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ