ДРУГАРСКИ ОГЪН! Михаил Миков разплака Нинова публично – вещае крах на БСП на изборите

корнелия нинова

БСП ще се представи зле на тези избори и това е трайна тенденция. Партията не говори за победа вече, сега победа не съществува, трайно на 4-5 място и няма самочувствие за победа. Това заяви бившият лидер на БСП Михаил Миков по БНТ.

„Аз съм извън БСП, но няма как да не отговоря какво печели БСП от войната с президента – нищо! Няма неизбежни войни, преговорите са тези които предотвратяват войните“, добави той.

Миков коментира и кризата с нелегалните мигранти.

„Ние въведохме двоен стандарт за мигрантите. Обществото по един начин разглежда мигрантите от юг, по друг начин – украинските граждани. И да се замислят политиците как посрещат нашите българи в чужбина, когато ние поставяме тук под едни или други виждания за спиране, за ограничаване, репресивни мерки срещу мигрантите“, каза той.

„България е загиваща демографски страна и тя трябваше да търси всички средства, както Германия, там ученето на немски е задължително, намирането на работа, устройването на семействата на децата, независимо от консерватизма ни“, добави той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ