Царя, ДПС и Боби Михайлов изпратиха Камен Костадинов в последния му път – Ахмед Доган пропусна поклонението

payimage-548440

Приятели и близки изпратиха в последния му път внезапно починалия Камен Костадинов. Поклонението се състоя в столичния храм „Света София“, а църквата се оказа тясна, за да побере всички, дошли да си вземат последно сбогом с дългогодишния политик и депутат от ДПС.

На поклонението беше цялото ръководство на ДПС, начело с председателя Мустафа Карадайъ. Почетният председател Ахмед Доган обаче не дойде да изпрати Костадинов в последния му път.

Цар Симеон II беше след първите, които влязоха в храма. “Държах да бъда тук, защото това е голяма загуба за всички“, каза той.

Президентът на БФС Боби Михайлов също беше сред опечалените. Костадинов беше дългогодишен член на Изпълкома на футболната ни централа.

„Президентът Борислав Михайлов и ръководството на Българския футболен съюз изказват най искрените си съболезнования към близките и роднините на големия професионалист и истински добър човек Камен Костадинов. Той никога няма да бъде забравен. Поклон пред светлата му памет!“, написаха от БФС.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ