Деси Атанасова разби предизборния оптимизъм на Рашков и попари Радев: Ще е риск за президента…

десислава атанасова

Десислава Атанасова от ГЕРБ разби предизборния оптимизъм на Бойко Рашков, който открива кампанията си като кандидат на „Промяната“ от Пловдив.

„Учудвам се на оптимизма на Бойко Рашков. Той продължава да тиражира лъжите си. Лъжите, че Бойко Борисов яде хора, че има банка, че са подслушвани хиляди хора, че са разнасяни чували с пари за АМ „Хемус“, каза Атанасова пред Нова тв.

Хората осъзнаха, че през трите мандата на ГЕРБ ние можем да се справяме с кризи. Затова социологията ни отрежда първото място. Хората ще ни подредят и в парламента, коалирането ще е сложно, сложно е и управление в малцинство.

Според Атанасова видяло се е какво може управление с Бойко Рашков, като визира незаконния арест на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

Септември сме вече, няма газови доставки, инфлацията е с 11 милиарда дефицит, отчетени от Гълъб Донев. Същевременно продължават мигрантската криза, наркотрафикът, катастрофите не секват, каза Атанасова.

Десислава Атанасова обяви, че ГЕРБ има серия от мерки за справяне с кризите.

Важни са хладилникът и доходите, хората го разбират.

Има нагласа, ако ГЕРБ спечели изборите, и е най логично Бойко Борисов да е номинацията на партията за премиер.

Важно за стабилността на държавата е да има редовно правителство, трябва парламент. Риск ще е Радев да продължи да управлява със служебни кабинети. Надявам се на разум, каза още Атанасова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ