Предозиране: Лорер включи починалата си неотдавна баба в предизборната схватка с ГЕРБ

даниел лорер

Бившият министър в кабинета на Кирил Петков Даниел Лорер разказа история, свързана с баба му.

Запитан дали от „Продължаваме промяната“ (ПП) ще успеят за един месец да настигнат ГЕРБ, който, по социологически данни, им води с пет процента, той отговори:

„Ще ви кажа коя е истинската социология, която дълбоко ни вълнува и ни движи напред. За мен тя се заключва в една случка с моята любима баба, лека й пръст, която си отиде преди няколко месеца. С нея често се разхождахме и излизайки от нейния дом един ден, в кофата за боклук ровеше един възрастен човек.

Аз тръгнах с нея в другата посока, но тя ме дръпна обратно, заведе ме при него, потупа го по рамото и му каза: „Проф. Георгиев, как сте?“ Той се обърна и те се разплакаха заедно.

Ето това е тъжната социология след 12 години управление на ГЕРБ. Това са изоставените хора на България. България, която оставя професорите си да ровят в кофи за боклук“, каза той пред БНТ, но спести всякакви подробности кой е този мистериозен проф. Георгиев. Освен това Лорер добави, че по никакъв начин не биха управлявали с партията на Бойко Борисов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ