,,Не искам повече Кирил Петков да си разкопчава дюкяна и да ме оправят, да ме променят…“

кирил петков

Кирил Петков иска „променена България“, не „България на задкулисието“.
Тъкмо излизам от един супермаркет, където видях цената на тая „променена България“ и никак не ми хареса.

Да промениш цените с няколко пъти, срещу което да предложиш хора като Настимир, Гела и Рашков… не е промяна, нито премяна, а чиста проба подмяна. Дори измама, но нека не сме лоши.

Аман от подобни промени. Андрей Луканов и другарчетата му промениха така икономиката, че всичко читаво да се окаже в ръцете на другари като Бобоков, Бенчев, Банев и подобните. Жан Виденов така промени страната, че после трябваше да трием нули от левчето. Тройната коалиция така промени страната, че дори с милиардите на ЕС не успяваме още да се оправим от куневизми. Орешарски и Маяма така промениха страната, че сега ще плащаме в съда на професионални измамници като тия в Белград и Дубай.

Последната промяна, на Христо, Корнелия и Асенчо тепърва ще я плащаме, но и тя ще струва много милиарди и години.
Така че не, благодаря. Не искам пак промени, искам работа, работа, работа. Това е единственият начин, по който можем да оправим тази страна, без да се налага такива като Кирил да си разкопчават дюкяна и да ни оправят, променят и прочее.

От Фейсбук профила на продуцента Виктор Димчев



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ