Разкриха от какво е починал басиста на ФСБ Ивайло Крайчовски! Иван Лечев проговори за най-големия му порок…

Лечев Крайчовски

Инфаркт е убил басиста на ФСБ Ивайло Крайчовски, съобщи пред „Телеграф“ бившата му съпруга Галя Крайчовска. Музикантът е издъхнал внезапно.

Вечерта преди да почине, той пусна свои снимки от Панчаревското езеро, а няколко часа преди смъртта си и от двореца Врана, пред който е прегърнал червенокоса дама.

25 години от живота на Ивайло Крайчовски преминаха с ФСБ, разделиха се през 2007 г. От тогава насам се говореше, че музикантът има сериозни проблеми с алкохола, но той не искаше да признае този факт.

Китаристът Иван Лечев сподели, че Ивайло е имал проблеми с алкохола. „Не мога да не кажа, че Ивайло сам си го причини с алкохола. То беше ясно… Опитвахме се да му помогнем, но той не желаеше да му се помага. Нямам какво повече да ви кажа, тъй като от години не поддържаме връзка с него. Може би от десетина години“.


One comment

 • Koko

  18.01.2021 at 23:03

  Макар официално ФСБ да се разделят с Крайчовски след концерта на площад „Батенберг“ по случай влизането на България в Европейския съюз на 01.01.2007 г., отношенията помежду им изключително се влошават покрай смъртта на Петър Славов-Пъпеша през 2008 г. Крайчовски смяташе, че групата е предала и него, и легендарния си барабанист… Факт е, че около грандиозната си продукция в „Арена Армеец“ за 40-ия им юбилей през 2017 г., Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев не просто не го поканиха, а дори не споменаха името му. „Все едно беше умрял…“, казват горчиво негови близки.
  Петър Славов – Аз вече нямам нищо общо с ФСБ. От Нова година. И не бих искал да си спомням за колегите си. Освен с Ивайло Крайчовски не поддържам връзка с никой от тях. Така че не ме питай за ФСБ!Не ме интересува това, че ме познават от ФСБ. Просто аз не искам да си спомням, че се познавам с тия хора.Не сме скарани. Те постъпиха по един много… начин.
  Александър Бахаров – Вярно е, че напуснах Б-я, и то по убеждение, но ФСБ ме принуди да ги напусна няколко месеца преди това! Създадоха повод и го използваха веднага, но по този начин, без да предполагат, улесниха решението ми да емигрирам. Тази тема е много щекотлива и не би могла да бъде изчерпана в едно интервю.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ