Нинова е безутешна! Михайлов я разкри: Кантората, на която е дала 400 хил., водела и личните и дела

корнелия нинова

Пост – призив: Моля всички хора, водили съдебни битки с Корнелия Нинова, да видят кантората, която я е представлявала и адреса, посочен от нея и да ми пишат на лично съобщение!

Разкрита е сериозна схема с договори за адвокатски услуги, които най-накрая могат да покажат истинското ѝ лице на обществото!

Схемата с адвокатите на Корнелия Нинова, за която първо аз съобщих, вече е в разследващите органи.

Медиите обаче изпускат най-скандалното: не просто са дадени близо половин милион лева на роднинска фирма. С тези пари (най-вероятно) се плащат личните съдебни битки на Нинова. Вижте фактите:

Вчера Министерството на икономиката и индустрията потвърдиха това, което още на 26 и 27 август аз съобщих.

Масово една и съща адвокатска кантора е била закачена на хранилка към държавните дружества под ръководството на Нинова. От икономическото министерство са изчислили, че договорите с нея са за около 400 000 лв. (сключени и платени само за 2-3 месеца).

Пропуснаха обаче да кажат най-скандалните неща.

Заподозряната като свързващо звено между адвокатската кантора и държавните дружества е Ели Спасова – дългогодишен кадровик на БСП и много приближена на Корнелия Нинова (вижте снимката). Тя е и началник на кабинета в МС на вицепремиера по икономическата политика до миналия месец. Вчера същата бе изключила телефона си и малкото медии, които я търсеха, не успяха да получат коментар.

Още по-скандалното? Същите тези адвокати защитават Нинова по заведените от мен 2 дела лично срещу нея за лъжите ѝ по мой адрес.

С мен се свърза журналист, също попаднал под ударите на Нинова, заради негова публикация. Срещу него е заведено дело от нея, по което тя се представлява… пак от същото адвокатско дружество.

Затова е важно всеки, който е в съдебни битки с Нинова (в момента или в минал период) да провери адреса, посочен от нея за кореспонденция и призоваване: ако е ул. „Шишман“ – пишете ми, това е пак същата тази кантора.

Да не забравяме, че Ал Капоне е влязъл в затвора за данъчни престъпения. Може пък адвокатските договори да са това, което…. ще покаже истинското лице на един определен политик.

Вместо финал:

Спомням си казус от 2008 г.: „Батко и Братко“ – срамно, но този евфемизъм дори го има в българската Уикипедия. Тогава, по времето на Тройната коалиция (отново с БСП във властта), братът на шефа на Агенция „Пътна инфраструктура“ бе подписал „случайно“ договори за десетки милиони с ведомството управлявано от брат му. Сега, почти 15 години по-късно пак същата роднинска схема, но майка-син.

Еволюция – нулева, прогрес – никакъв.

От Фейсбук профила на Александър Михайлов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ