Ексклузивно! Румен Радев е помогнал на Динко от Ямбол. Всички се молят да се възстанови

динко

„Не знам как ще оцелея!“ Това казал Динко на свои близък приятел. Ловеца на бежанци губил много кръв. Всичко го боляло, разкриват приятели на Динко.

Ловеца на бежанци се намира в „Пирогов“, където се възстановява от тежък инцидент. Преди дни светилото в ортопедичната травматология проф. д-р Диян Енчев оперира по спешност Динко.

По информация на вестника най-добрите лекари от болница обгрижват Ловеца на бежанци. Сред тях бил и един от директорите на лечебното заведение.

Бившият брадър се размина от косъм от смъртта. Докато изважда обърната цистерна край Девня, тежката техника се стоварва върху ямболията. Динко е със счупени прешлени, таз, ръка и други наранявания. Вече му е направена една операция. Предстоят му още няколко, както и дълъг курс на рехабилитация.

Въпреки тежкото си състояние лекарите били оптимисти за възстановяване на ямболията. Освен светилото проф. Енчев за Динко се грижил и негов много добър приятел – доктор Митко Тодоров. Лекарят и ямболският бизнесмен били съученици.

„Ще се оправи!“, казали на Ловеца на бежанци медиците. Приятели на бизнесмена са категорични, че той е мъжко момче и ще превъзмогне всяка болка.

„Ако беше някой друг, нямаше да издържи. Но Динко е боец! И за нещастие на неговите врагове, които му желаят най-лошото, скоро той отново ще стъпи на крака“, споделят близки на Динко.

„България Днес“ научи, че президентът на България Румен Радев е помогнал много на Ловеца на бежанци. С какво, никой от близките на Динко не споделя. Но бизнесменът бил безкрайно благодарен на държавния глава за помощта.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ