Сензационно! Радев промени протокола на „Дондуков“2 заради рожденичката Аня Пенчева

payimage-538376

Секссимволът на родното кино и театър Аня Пенчева дарява парите от подаръците за днешния си рожден ден на две жени от с. Слатина, Карловско. Актрисата взела решение след като се трогнала от драмата на двете жени от едно от най-пострадалите села при наводненията, след като гледала репортаж по телевизията, твърди Lupa.bg.

На призива на Пенчева “подаръците в пари” се отзовават всичките ѝ роднини и приятели, които винаги я отрупват с внимание на рождения ѝ ден. “А те не са малко”, уточнява актрисата.

След като връчи парите в с. Слатина, Аня Пенчева се връща в Народния театър. Там по инициатива на новия директор Васил Василев актьорите са събрали пари за семейството на своя колега Йосиф Шамли, който почина в края на 2019 г. Средствата ще бъдат дадени на съпругата му, с които тя ще посрещне първия учебен ден на трите им дъщери.

Аня Пенчева вече е получила поздравителен адрес от президента Румен Радев. При последната среща с държавния глава, тя му прави забележка, че текстът в поздравителните адреси е един и същ за всички рожденици и юбиляри. Разказала му как веднъж за една актриса, която няма и половин роля в киното, той прочел:

“Вашите забележителни роли в театъра и киното ще останат завинаги…”.

Двамата се посмели много на този гаф и държавният глава обещал да обърне внимание на протокола в президентството.

Румен Радев явно наистина е смъмрил служителите от протокола, което актрисата определя като “учудващо”.

Текстът в поздравителния адрес е написан специално за нея и тя се надява това да стане принцип при награждаването на заслужили българи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ