Кирил Петков с нов залп към ИТН: Стараехме се да опазим парите от тях, щяха да ги откраднат

кирил петков

След 2 октомври ще се уверим, че Министерството на регионалното развитие и благоустройството е при „Продължаваме промяната“, заяви съпредседателят на партията Кирил Петков в Добрич, предава novini.bg.

Той отчете като грешка отстъпването на ведомството на „Има такъв народ“.

С БСП и „Демократична България“ можехме да работим, но със Слави през цялото време се стараехме да опазим парите да не бъдат откраднати и беше точно в регионалното министерство, разкри той.

По думите му пари в държавата има, но годишно се крадат по четири милиарда лева.

,,За да се удвоят пенсиите на хората, са необходими само 1,2 милиарда и ако формацията успее да довърши започнатото преди седем месеца, 900 лева може да бъде минималната пенсия до четири години“, обясни Петков.

Първата ни стъпка ще бъде г-н Рашков най-накрая да стане шеф на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобитото имущество. Когато го предложихме, всички казаха „не“, но колкото повече чувате вой от другата страна, толкова явно сме на по-правилния път, каза още съпредседателят на ПП.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ