СРАМ! Почерня от полиция в Благоевград! Банка краде ток: Свързали кабели в сложна схема

Протест, Полиция

Полицаи и служители на Енергото в Благоевград установиха кражба на ток в помещение, което се ползва от известна банкова институция, с претенции за престиж и многобройни клиенти, съобщава struma.com.

Вчера следобед вероятно след подаден сигнал, на място пристигнали полицаи и проверяващи от електроразпределителното дружество, които установили, че в помещението е махнат електромера.

Вместо това е осъществена свръзка между кабелите, чрез която се използва ел. енергия без да минава през електромер и да се отчита. Случаят е докладван и на прокуратурата

Установява се кой е изобретателят и от кога в помещението се използва ток, който или не се отчита, или се отчита непълно. Неясно е кой ще понесе отговорност за случилото се. Обикновените хора, позволили си подобна „свързка“, носят сериозна наказателна отговорност. Засега ще спестим името на банката, заради нейните клиенти.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ