Срамота! Жената на Кирил Петков събра очите на всички с прозрачен минижуп в Народния театър

кирил петков линда петкова

Линда Кирил Петкови се появиха със скандален имидж на събралото доста ВИП-ове като кмета Фандъкова (с внука си) представление Хъшове.

Канадката дойде с възкъса и не съвсем според фигурата си малка черна рокля, оголила грамадни татуировки.

Представлението се състоя в Народен театър „Иван Вазов“, пише 19min.bg.

Това не е първият път, в който Линда Петкова смайва със странна визия. Преди време бившият премиер и жена му посетиха Рим по случай Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност – 24 май.

Редица коментари в социалните мрежи предизвика облеклото на съпругата на Кирил Петков. За визитата тя избра рокля с флорални мотиви от няколко цвята, комбинирана с черно спортно-елегатно сак. Истински фурор обаче бяха обувките й – вместо да избере класически на токче, премиершата е предпочела обувки тип пантофи със закопчаване тип „лепенка”.

Това е нарушение на протокола тъй като на официални визити членовете на правителствените делегации трябва да са строго официално облечени.

Друг случай, който изуми мрежата, бе когато на връх Великден Кирил Петков влезе в храма с разкопчано сако, обут в дънки и спортни обувки, тип гуменки.

Тоалетът на съпругата му Линда бе още по-далеч от елементарните изисквания на Протокола при подобен род събития. Тя бе избрала късо розово палтенце, което едва покриваше краката й до средата на бедрата. Обувчиците й неглижираха още повече религиозната официозност на ритуала, изискващ най-силната проява на смиреност.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ