Важно съобщение! Пазете се, възможни са измами и злоупотреби, искайте легитимация

Наводнение

Във връзка с преодоляването на щетите от бедствието, сполетяло някои села в община Карлово и обезщетяването на пострадалите, Общинският кризисен щаб държи да информира населението за следното:

Право да влизат по домовете и да описват щетите по сградния фонд и покъщнината имат само представители на комисиите, утвърдени със заповед на кмета на община Карлово д-р Емил Кабаиванов или областния управител на област Пловдив Ангел Стоев. Те би трябвало, преди да започнат описа, да се легитимират по надлежния ред.

Всички опити на частни лица да влизат в домовете на пострадалите и да описват имущество са на ръба на закона и Общинският кризисен щаб не носи отговорност за тяхната дейност, предава plovdiv24.bg. Предупреждаваме, че са възможни измами и злоупотреби с дарения, затова призоваваме хората да контактуват само с официалните представители на Кризисния щаб, Община Карлово, Областната управа, служителите на полицията и армията. От своя страна Кризисният щаб ще информира полицията и правоохранителните органи при всяко съмнение за нерегламентирана дейност на територията на пострадалите села и общината.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ