Делян Добрев взриви народа, заговори за изненада на вота и заяви: Избирателите си мислят…

делян добрев

Голямата изненада на тези избори ще бъде „Възраждане. Това коментира пред Дарик кандидатът за народен представител от ГЕРБ Делян Добрев.

Той обясни, че по цял свят популистките партии имат възход.

„Конкретно на тези избори избирателната активност ще бъде още по-ниска. Причината е, че избирателите си мислят, че няма да има правителство“, обясни Делян Добрев.

„Още преди 4 години България стана акционер в терминала за регазификация в Гърция“, обясни Добрев и посочи това като малко известен факт, който обаче „можем да съобщаваме със самочувствие“.

„Специално ние в България можем без руски газ“, категоричен е Делян Добрев и обясни, че в Европа не е така.

„За България нищо съществено няма да се случи, ние можем да заменим „Газпром“… Още март месец казахме, че България трябва да стартира международен търг за доставки“, категоричен е той.

Добрев обясни, че ние сме малък консуматор, но бизнесът ни много зависи от цената на газа.

„Още президентът Първанов стартира разговора с Азербайджан за газ… Още през 2012 година договорихме ниските цени на газа от Азербайджан“, обясни Делян Добрев.

„Накрая страданието ще остане само за Русия… Европа ще замени терминалите и след това няма да ѝ трябва този руски газ“, категоричен е Делян Добрев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ