Странaта се тресе! „Промяната“ се раздира от скандали, готвят бунт на изборите срещу Бойко Рашков!

бойко рашков кирил петков

Cepиoзни проблеми са надвиснали за „Продължаваме промяната“ в Перник, където водач на листата е бившият министър на вътрешните работи Бойко Рашков, разкриват източници от партията на Кирил Петков и Асен Василев.

Скъполатените израелски пиари на двамата са им разпоредили да скрият Бойко Рашков, точно както направиха и с Лена Бориславова, предава ПИК.

Освен че бившият силов министър не се появява никъде, срещу него настава и бунт в редиците на „Промяната“ в Перник.

Активисти на партията вече открито недоволстват срещу Рашков и се заканват да осуетят влизането му в парламента за сметка на третия в листата – Кирил Георгиев Стоев. Очаква се той да събере целия преференциален вот на партията в Перник и региона.

Сpeщy Бойко Рашков е и втората в листата на Продължаваме промяната“ в Перник Юлия Иванова, която е крайно недоволна от решението на Кирил Петков и Асен Василев да го номинират за водач, пише сайтът МигНюз.

Третият в листата Кирил Георгиев Стоев, за когото се очаква да отиде целият преференциален вот, пък е известен като член на „Реформаторския блок“ и кандидат за депутат от 14 МИР Перник. Същият, Кирил Георгиев Стоев, е член и на „Движение България на гражданите“ и пак кандидат за депутат от 14 МИР Перник.

Същият, Кирил Георгиев Стоев, е водач на листата на „Движение България на гражданите“ за общински съветници в Радомир.

След справка на сайта на „Движение България на гражданите“, в раздел „Общински структури в област Перник“, става ясно, че към настоящия момент, лицето Кирил Георгиев Стоев, не само е член на ПП“Движение България на гражданите“, но и заема висшия пост на „Общински председател“ в организацията.

В устава на „Продължаваме промяната“ много ясно е написано, че никой НЕ може да бъде член, ако членува в друга партия. Съгласно изложената по горе информация, съществува конфликт на интереси, защото лицето Кирил Георгиев Стоев е едновременно член на много различни политически партии и е не само редови член на „Промяната“ (в нарушение на устава), но и заема висшия пост на „Областен координатор“ в организацията. Също е кандидат за депутат, който очевидно се готви да измести Бойко Рашков от първото място с голям преференциален вот.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ