Колтуклиева срина света на Кирил Петков: Може да целуваш ръка на Борисов и да молиш за пощада

кирил петков

Днес се сетих за един напълно забравен политик, който остана в историята с лошия спомен за циничния израз: “предизборен трик”.
Какво се случи?

След приключване на изборния ден на 5 октомври 2014 г., вестник “24 часа” публикува интервю с Божидар Лукарски, в което той казва: условието Бойко Борисов да не е премиер беше „трик за вдигане на нашия електорат“. Това предизвика фурор и скандал в международния пресцентър на НДК.

Лидерът на СДС и шеф на предизборния щаб на Реформаторския блок стана министър на икономиката в правителството с премиер Бойко Борисов, прибра под крилото си ББР и се сдоби с мощен патрон – Делян Пеевски. А пък като пиар до него цъфна възпитаничката на Диана Дамянова – Лидия Колева, която от миналата година се подвизава като медиен съветник на Асен Василев. Пътьом да спомена, че като частен консултант, безстрашният и почтен съпредседател на “Продължаваме промяната” е получил хубав хонорар от “Булгартабак-Благоевград”, докато холдингът се командваше от неговия съсобственик Делян Пеевски.

“Предизборен трик”, а?! Току-виж някой ден Кирил Петков и злобните креслцьовци от антуража му, които сега се репчат на Бойко Борисов, тези джобни титани с пилешки гърди и анаболни мускули, направят чупки в кръста в поза да целуват ръка и да молят за пощада и служба.

Божидар Лукарски, казват, сега живеел в Америка и се радвал на хубав живот с богатата си съпруга. Жив и здрав да е. Неговият модел за “предизборни трикове” явно се множи и намира почитатели.

От фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ