Брутално убийство разтърси Русе! Два дни внук пребива баба си зверски с юмруци, а накрая се случи най-лошото…

domestic-violence

34-годишен мъж е задържан по обвинение, че в резултат на нанесен побой е причинил смъртта на баба си. Това съобщиха от полицията в Русе.

От УМБАЛ „Канев“ – Русе подали сигнал в полицията, че в болницата е починала 82-годишна жена от село Голямо Враново. При извършена аутопсия било установено, че са й нанесени удари върху лицето и тялото, има травми в областта на главата и други наранявания.

За изясняване на случая били предприети незабавни действия от служителите на ОДМВР – Русе.

В хода на провежданите оперативно-издирвателни мероприятия криминалистите изяснили, че травмите са били причинени на 17-18 август от 34-годишен мъж,  внук на жертвата, като на 18 август той сам е подал сигнал на тел. 112 за влошеното здравословно състояние на баба си. Тогава с линейка тя е била транспортирана до спешното отделение на русенската болница, но същия ден починала в медицинското заведение.

На адреса в село Голямо Враново е извършен оглед от полицията. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 115 от НК. Мъжът е задържан от криминалистите, повдигнато му е обвинение от разследващ полицай, а с постановление на прокуратурата е задържан в следствения арест до 72 часа. Работата по случая продължава



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ