СКАНДАЛ! Лена и Николай Събев отсвириха рождения ден на „Промяната“, отцепниците на Слави позираха

95a97c811b602595c85c163053ca152a

Една година от създаването на Продължаваме промяната, честваха от партията вчера. На събитието бяха представени и депутатските листи за местния вот.

Проявата обаче не уважи Николай Събев, който е водач на листата на партията в Русе, предава ПИК. Прави впечатление, че друг водач на листа – Бойко Рашков в Перник, също не се снима с кандидат-депутатите от района. Въпреки това бившият МВР шеф е бил на рождения ден на „Промяната“, но може би е искал да остане инкогнито.

На снимките, които партията публикува в социалните мрежи, не се вижда и друга знакова фигура – Лена Бориславова.

За сметка на това отцепниците от ИТН на Слави Трифонов до един се строиха да се фотографират пред таблата с листите и да се тупнат в гърдите, че са с Промяната.

Сред тях най-горд стоеше Радостин Василев, който се забърка с редица скандали, а в момента наследничката му в министерството на спорта – Весела Лечева, нищи проектите от негово време и се кани да го даде на прокуратурата.

На линия беше и Ицо Хазарта, който също е водач на листа, очевидно по заслуги – показването на средните пръсти по време на пленарни заседания в HC.

Хазарта съчини и предизборна песен, в която плюе опозицията.

Твърдо втора позиция дават социолозите на ПП. Последното проучване, което е на „Сова Харис“, измерва цели 10% между първите – ГЕРБ, и ПП.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ