Големият Каспаров се срещна с Борисов, стисна му ръката и заяви: ГЕРБ са единствени!

бойко борисов

„Първи ние от ГЕРБ казахме от деня, в който започна войната, че това е агресия, която трябва да спре. Докато другите говорят – ние действаме. Русия ще я има. Руският народ не ни е противник“, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на срещата му с шампиона по шах и отявлен критик на руския президент Владимир Путин Гари Каспаров.

„Войната в Украйна трябва да спре. Агресията трябва да престане и да се възстанови териториалната цялост“, категоричен бе бившият премиер.

„Ние също сме много уязвими от подобни действия на Балканите. Те са прекроявани исторически, включително с граници и територии няколко пъти. Заради това днес позицията трябва да е повече от ясна и аз благодаря, че на Запад са ни чули“, допълни Борисов.

„Само преди няколко дни – умишлено не вдигахме шум… бяха 44 деца с 6 ръководители на издръжка на партията в Слънчев бряг. Изкараха прекрасна ваканция и времето беше прекрасно. Отърваха се за една седмица от войната… с наш превоз“, каза лидерът на ГЕРБ.

„ГЕРБ е единствената партия в България с твърда и правилна позиция за войната в Украйна“, каза на свой ред Каспаров.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ