СКАНДАЛ! Човек на Киро взриви държавата: Нямам стотинка доход. Нашите ме издържат

Благомир Коцев 1

Бившият областен управител на Варна и кандидат-депутат от ПП счупи рекорди по пестеливост. Според проверка от НАП, Благомир Коцев в продължение на пет години не е декларирал нито стотинка доходи, съобщава сайтът afera.bg.

В периода 2017 -2021 година Благомир Коцев, според проверка на НАП по чл.73 от ЗДДФЛ, се оказва, че не е получавал никакви доходи. Преди да поеме областен управител на Варна, назначен от Кирил Петков и правителството му, Коцев има участие в седем фирми. След това прехвърля всичко на сестра си.

За получаване на допуск до класифицирана информация, който му е бил отказан, кандидат-депутатът от ПП обяснява, че не е имал никакви доходи за въпросния период, като „майка ми и баща ми ме издържат“.

Докато Благомир Коцев не е получил за пет години нито стотинка доход отникъде, той и семейството му плащат задължение към банка от 320 000 лв., когато станаха ясни задълженията към банката им.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ