КОШМАР! Мъртвопиян арестант раздава въздушни целувки на полицайка: ,,Знаеш ли какво ще ти направя“

полиция мигрант

Мъртвопиян асеновградчанин влезе в ареста след изцепка в местно заведение. Грозните сцени се разиграли в петък вечерта. Купонджията бил с приятелката си, пише Марица. Още с влизането си започнал да се налива с алкохол. Изпил около 700 грама уиски и пощурял. Започнал да буйства, като влязъл в остър конфликт с клиенти на заведението. Последвало сбиване.

От персонала веднага подали сигнал на тел. 112. На място пристигнали полицаи и екип на Спешна помощ. Пияният обаче не пожелал да бъде прегледан и започнал да обижда медиците с думите: „К**ви, махайте се от тук!“. При пристигането на полицейските служителя, купонджията продължил да се държи арогантно, като ударил шамар на приятелката си.

Униформените поискали личната му карта, но той отказал. Това наложило задържането му и откарването му в районното в Асеновград. Там му написали два акта – за дребно хулиганство и за отказа да предостави документ за самоличност. След това мъртвопияният асеновградчанин бил пуснат да си ходи.

Той обаче отказал да си тръгне и започнал да се задява с полицайка, която била на смяна. Казал й: „Знаеш ли какво ще те направя, искам да те целувам. Теб искам да те изнасиля“ и започнал да й изпраща въздушни целувки. След това заплашил двама униформени, които били на пост пред сградата на полицията в Асеновград. Обърнал се към тях с думите: „Сега ще дойдат моите хора и ще видите какво ще стане“. Тази нова изцепка спечелила на купонджията трети акт и той отново бил задържан със заповед.

Асеновградчанинът бил изправен пред съда. Магистратите решили да му наложат една обща, по-голяма санкция – глоба в размер на 500 лв.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ