КОШМАР: Пожар изпепели къщата на футболист на ЦСКА 1948

payimage-503564

Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с молба за помощ за пострадалото семейство на 19-годишния талант Мартин Хайдаров, предава БЛИЦ.

Семейната къща на футболиста в Пловдив е изгоряла до основи в следствие на късо съединение в началото на седмицата. „Червените“ стартират дарителска акция за набиране на средства за възстановяването на дома на играча.

19-годишният Мартин Хайдаров е бивш юношески национал на България. Taлантът е минал през школите на Ботев (Пловдив) и Левски, а през 2021 г. се премести от „Герена“ в ЦСКА 1948.

„Обръщамe се към вас с една голяма молба!

В началото на тази седмица семейството на 19-годишния футболист на ЦСКА – Мартин Хайдаров, преживя ужасяващи мигове. Вследствие на спиране на тока и късо съединение, семейната им къща в Пловдив пламва. Тя изгаря до основи, като към този момент са останали само стените на постройката с трайни следи от случилото се.

Нашият клуб е убеден, че футболната и спортната общественост в България има силите да изрази подкрепата си към едно младо талантливо момче, което се нуждае от финансова помощ, за да може неговата фамилия да възстанови щетите и един ден отново да се радва на хубав дом!

В ЦСКА вярваме, че доброто живее у всеки един от нас и че в именно тези мигове трябва да бъдем най-задружни! Нека приемем тази кауза присърце, защото тези хора го заслужават!

Нека помогнем на Мартин и семейството му!

Прилагаме сметка за парични преводи към момчето:
Мартин Хайдаров
IBAN: BG62BPBI81701075465501

Разчитаме, че с ваша помощ заедно можем да намерим изход от ситуацията! Колкото и труден да изглежда той на този етап!

Благодарим от името на Мартин!“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ