Ето го изрода, заклал 55-г. варненец. Довлякоха го под засилена охрана в съда

убийство варна

Доведоха в съда с белезници и под засилена полицейска охрана арестувания за жестокото убийство край Варна, съобщава Varna24.bg.

Днес магистратите ще решат каква мярка за неотклонение да бъде взета спрямо него.

Окръжна прокуратура в морската ни столица ръководи досъдебно производство във връзка с умишлено убийство на жител на града, извършено през нощта на 19 септември 2022 година.

Ново жестоко убийство смрази България

Сигнал за окървавено тяло на мъж, лежащ в безпомощно състояние на земята в жилищен район край Варна, бил подаден малко след полунощ на 19 септември. От извършения на място оглед под ръководството на прокурор от Окръжна прокуратура – Варна, станало ясно, че мъжът е убит. Установена е неговата самоличност – 55-годишен варненец.

В резултат на започналите незабавно действия по разследване на тежкото престъпление са събрани доказателства за това, че автор на деянието е 49-годишен мъж от Варна, криминално проявен и осъждан. Той е задържан няколко часа след започване на издирвателните мероприятия.

Привлечен е към наказателна отговорност за престъпление по чл. 115 от НК. Работата по случая продължава под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура във Варна.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ