Удари дъното! Кирчо подхвана Линда, поведе я на обиколка из страната. Лена – на заточение

0ba382be47b89bce410cc5ebfc6f2dca

Кризисният пиар на „Продължаваме промяната“ около семейството на Кирил Петков влезе в действие. Дни преди изборите за нов парламент на 2 октомври и докато фаворитката на Киро – Лена от „Парапетгейт“ е на продължително заточение във Франция, бившият премиер поведе официалната си жена Линда Петков като панайрджийска мечка из страната, предава ПИК.

Та да види електората колко щастлива, здрава и обичлива двойка си…

Миналата седмица, веднага щом се завърна от няколкоседмично гостуване на семейството си в Канада, Линда Макензи бе включена в предизборната кампания на ПП. Сладкарката, която представя себе си и като бивша краварка из тучните канадски ливади, бе натикана в пътуващата трупа на „Промяната“ по идея на израелските пиари, заели се да чистят опетнения имидж на мъжа й, разобличен от ПИК в тайна афера с ексговорителката на кабинета си Лена Бориславова.

За да обикаля страната с партийния автобус Линда Петкова поставила едно-единствено условие – да не й се налага да позира по предизборните мероприятия с Лена Бориславова. Чрез този ход канадката доволно потривала ръце, че вече окончателно е натрила носа на съперницата за сърцето на съпруга си.

Още повече че според израелската пиар схема и въпреки съпротивлението на Kиpo, свикнал Лена да го придружава денонощно и навсякъде, в момента било наложително тя да бъде „пенсионирана“ от политиката и да „опере пешкира“ като единствената виновница за парапетните драми.

По този начин предизборно Линда щяла обере лаврите и симпатиите на електората като обичливата и предана съпруга и майка на три деца, а покрай демонстрациите за пред камерите – и Петков да убеди симпатизантите си, че семейството е на първо място.

Затворила очите си за изневерите на мъжа си с Лена Бориславова, тези дни Линда дефилира с Петков във Варна. Появата му в града е втора от началото на предизборната кампания, но първия път не бе придружен от жена си.

На кея на Морската столица фотографът на „Промяната“ направи уж непринудени кадри на съпрузите Петкови. Двамата демонстрират привидна близост, а рогоноската Линда гледа с ученически плам съпруга си, опозорил я пред цяла България след разкритията за любовната му квартира с низвергнатата Лена.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ