УЖАС! Мика Стоичкова е в болница след хейта, излял се върху нея след като стана директор (СНИМКА)

мика стоичкова

След като стана ясно, че Мика Стоичкова става директор в Професионалната ни футболна лига, това, което се стовари върху щерката на Камата, се оказа по-тежко от очакваното, предава show.blitz.bg.

Наскоро Мика стресна много последователите си в социалните мрежи с кадър, който издава, че има някакви здравословни проблеми. Какво точно се случва с нея и дали има връзка с мощния хейт по неин адрес, скоро ще стане ясно.

Съвпадение или не, но Мика Стоичкова закъса със здравето именно, след като този масов хейт влезе в ход. Постът й в социалните мрежи пък показва, че тя търпеливо чака реда си пред лаборатория в частна болница. Какъв е повода – още не става ясно.

Мика Стоичкова се прибра преди няколко години от Щатите, където живееше доста време. След завръщането си в България тя първо пое бранда на баща си, като отговаряше за маркетинга, след което създаде и собствен бранд водка



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ