УЖАСЯВАЩО! Млад извратен маниак се ,,разписа“ в Бургас, извърши невиждани извращения (СНИМКА)

полиция

Поредният млад извратеняк в Бургас се „разписа”, този път в жк „Възраждане” и то непосредствено до детска градина „Златно ключе”. Това събощава Флагман.бг.

Мъжът, който е на видима възраст около 20-25 години, драска с ключ автомобили на паркинг, след това застава до тях и „лъска бастуна” неистово – сякаш да отпразнува „геройското“ деяние.

Кадри от камери за видеонаблюдение показват ясно какво прави извратеният тип в тъмните часове на денонощието. Той избира паркирани автомобили, за които предварително знае, че са собственост на жени, драска ги с ключ, рисувайки полови органи и пишейки нецензурни думи по боята им, след което се „осамотява” край колоните на блок, разкопчава панталона и започва да „работи” върху себе си.

На този етап има информация за две посегателства – все на млади жени. Не е изключено обаче да има и други пострадали.

Притесненията на живущите в комплекса са, че това може да е началото на серия от подобни извратени прояви на мъж, който не изглежда психически уравновесен.

„Какво ще стане, ако утре започне да напада жени?“, питат бургазлиите, подали сигнала.

А Вие знаете ли кой е този индивид?За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ