Лена си вкара автогол! Изпроси си тежки обиди: Елементарна си! На каишка ли те връзва Кирчо?

лена бориславова

Бившият началник на кабинета на Кирил Петков и негов „парапет“ пред любовната им квартира в София, Лена Бориславова, изуми с неадекватен предизборен пиар в профила си в Инстаграм.

Там юристката, назначена след като Кирчо й подържа „парапета“ в ББР със заплата от 14 000 лв. и хонорар от 140 евро на час, агитира аудиторията да гласува на 2 октомври за „Промяната“ с колаж, на който се появяват Бойко Борисов, Путин и кучето Бъфи.

„На 2 октомври изборът е между това дали да се върнем назад към провалената политика на прехода, или да продължим заедно напред с номер към променена България“, гласи лозунгът на Бориславова.

Този неин опит за предизборна агитация обаче й изигра лоша шега.

„Толкова е отчаяна, че се опитва да лови избиратели с елементарни снимчици и просташки черен ПР. Да не говорим, че това ли била мечтата на младите, образовани и свободолюбиви българи – Кики да ги разхожда по плажа като кучета???. Тази изцепка на Ленчето дано достигне до повече хора. Да видият всички на какво ниво е мисленето на тази госпожица“, коментират потребители на Инстаграм.

В коментарите под публикацията на Ленчето, един от тях директно пита: „Тебе на каишка ли те връзва другаря Кирчо?“.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ