Във Варна дълго ще говорят за това, което се случи! 7 коли са попилени до неузнаваемост

паркирани варна

Живеещите в бл. 136 и бл. 138 във варненския ж.к. “Младост” преживяха истински шок рано сутринта в събота при гледката на паркинга, където нощуват автомобилите им. 7 от чинно подредените коли, паркирани миналата вечер, били смачкани до неузнаваемост. Това стана ясно по-късно и от публикуваните снимки в една от популярните фейсбук групи.

От тях се вижда, че ударът е бил с голяма сила, а някои от засегнатите коли са напълно разбити. Все още няма официална информация от полицията в града за инцидента. Очевидци, събудени рано сутринта от странния шум твърдят, че той е предизвикан от сблъсъка на камион на сметосъбиращата фирма, която оперира в района. В коментарите по случая се изказваха предположения, че най-вероятната причина е поредното шофиране в нетрезво състояние или след употреба на наркотици. Не се изключваше и заспиване на шофьора от преумора.

Истината обаче се оказа много по-проста. По думите на водача на камиона, поради някакъв технически проблем, тежката машина е тръгнала назад и докато той овладее ситуацията, пораженията вече били били налице. Шофьорът бе силно притеснен, докато собствениците на потрошените коли търсеха обяснение за случилото се и сипеха обвинения и обиди, коментираха още хората от жилищния блок. На място пристигнали и служители на КАТ, за да изяснят точните причини и обстоятелства, довели до неприятния инцидент. Пристигнали и застрахователи, които започнали да описват щетите. Живеещите в блока твърдят, че улицата им е много тясна, но е двупосочна и при успоредно паркиралите коли, силно се затруднява преминаването на по-големи автомобилите, като този на сметосъбиращата фирма. При инцидента няма пострадали граждани. Предстои да се уточнят нанесените материални щети.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ