Румен Христов шамароса ДеБъ: Ако основателите на СДС чуят за коалицията ви с БПС, ще се обърнат в гроба

payimage-552609

Председателят на СДС Румен Христов се обърна към избирателите на ДБ за подкрепа, а не да гласуват за прокомунистическата БСП след седмица.

„Нямам съмнение, че на изборите в неделя ще спечелим. Нямам съмнение, че хората, които одобряват политиката на ГЕРБ и СДС, ще ни подкрепят. Моят апел е към тези, които подкрепят „Демократична България“. Най-вече тези, кОИТО отидоха и направиха коалиция с БСП. Нещо, което е недопустимо!

Ако нашите основатели, голяма част от тях не са измежду живите, чуят, че „Демократична България“, който произлезе от СДС, подкрепя Българската социалистическа, разбирайте Българската комунистическа партия, сигурно ще се обърнат в гроба“, заяви Христов по време на предизборното събитие „По-силни от кризите!“ за представянето на листите на ГЕРБ-СДС.

„Аз се обръщам към тях – помислете за кого ще дадете вота си в неделя. Да, ние ще спечелим изборите, но имаме нужда и от вашите гласове. Те няма да отидат при БСП“, зарече се Христов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ