ИЗДИРВАТ СЕ: Две украинки изчезнаха мистериозно в Бургас (СНИМКИ)

полиция

Две украинки са в неизвестност от 2 септември, сигнализирал синът на едната жена Андрий Блинов. Последната им известна локация е Бургас.

Марина Блинова и нейната приятелка Марина Мелник пътували със стар автомобил „Фолксваген“ Шаран“ с регистрационен номер МК 257 CL тъмносин на цвят, пише „Флагман“.

Андрий Блинов, който е на 24 години, е военноповинен гражданин и няма право да напуска страната си. Не може да дойде до Бургас, за да подаде сигнал, но го е направил в районното управление на полицията в Днипровски район в Киев, Заявлението е с номер 45 254, уточни Блинов.

„Много е трудно дистанционното свързване с българските служби oT укpaйна и затова ви моля да ми окажете максимално съдействие“, казва притесненият син.

Майка му е родена на 3 януари 1978 година, а приятелката й – на 14 декември 1986 година. Ако сте виждали тези две жени – може да се обадите на телефон – 00380958371756



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ