,,Синя“ България се тресе! Наско Сираков хвърли бомба за Юнайтед Груп. Остава ли Мъри?!

наско сираков мъри стоилов

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков коментира темата за интереса на „Юнайтед Груп“ към акциите на клуба. Това се случи по време на срещата с фенове на „сините“ в Карлово. Както е известно, вчера тимът от „Герена“ гостува за благотворителен мач на местния Левски (Карлово) и спечели с 4:0, а всички приходи бяха дарени за пострадалите от наводненията в региона през последните седмици.

„Нямам представа дали от „Юнайтед Груп“ харесват Мъри Стоилов, но на този етап аз го харесвам – пошегува се легендата на Левски. – Те провеждат одит, който е към своя край, и ако имат интерес, а мисля че имат, най-нормалното нещо е да ме потърсят, за да разговаряме. Предполагам, че това ще се случи до дни или седмици“, добави Сираков, предава БЛИЦ.

Той анонсира, че представителите на компанията на сърбина Драган Шолак, ще преговарят с него, Иво Ивков, Даниел Боримиров и Станимир Стоилов. И четиримата вчера присъстваха на срещата с феновете в Карлово.

„Част от интереса на фирмата към Левски се дължи до голяма степен на това, че Мъри е треньор“, коментира Наско на въпрос за оставката, която Стоилов анонсира в случай на смяна на собствеността.

„Като ръководители ще дадем на новия собственик възможност да избере своя екип, без да поставяме условия. Това не означава, че те няма да преговарят с Мъри“, отсече Сираков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ